Steve og Kristine

 

Steve Karle

 

Watsu® Practitioner & Teacher

 

 

 

 

Tara Kristine Bale

 

Yoga teacher & Tantsu Practitioner

Om Steve

Steve er i utgangspunktet utdannet skuespiller fra LAMDA i London. Hans interesse for kroppsbevissthet ledet ham til studier i Zen Shiatsu, og deretter Watsu® - Water Shiatsu. Han har trent med Gianni De Stefani, Minakshi, Harold Dull (skaperen av Watsu) Theri Thomas (grunnlegger av Aquatherics®) og Arjana Brunschwiler (co-skaperen av Waterdance®) og ble en sertifisert lærer i Watsu i 2011. Han introduserte og utviklet konseptet Aquatic Bodywork for Amanresorts over hele verden og reiser jevnlig rundt som praktiserende kursholder. I Storbritannia er han involvert i Liquid Vibrations, en frivillig organisasjon som jobber for å gi barn med spesielle behov opplevelser av bevegelse og lyd i vann.

Steves mål er å hente ut potensialet i Aquatic Bodywork gjennom ulike programmer og skape synergier med andre helhetspraktiserende metoder. Hans tilnærming er basert på nøytralitet og teknisk presisjon. For tiden er han på sitt andre år i Biodynamisk craniosacral terapi, noe som i stor grad påvirker hans arbeid i vann.

 

Om Tara Kristine

Kristine er utdannet fotojournalist fra Sydney, Australia, og møtte yogaen under sine kommunikasjons-studier der. Hun har jobbet i spa- og treningsbransjen de siste 18 årene, er utdannet helhetsbehandler fra Akademiet for Biofysiologi, og har de siste 13 årene fokusert på yogastudier, praksis og undervisning. Kristine har fulgt utdanningsprogram innen yoga på Norges Idrettshøgskole, Virya Yoga med Josephine Selander, Holistisk yoga/ Yogaterapi med T.K.V. Desikachar & Kausthub Desikachar (KHYF), og ble i 2011 Registered Yoga Teacher (RYT®200) i Somatic Yoga med Ateeka. Kristine har en intuitiv og integrerende tilnærming til yoga.

Hun varierer mellom dynamisk vinyasa praksis, og undervisning med mer meditativt og terapeutisk

fokus. Yogaen er i stor grad inspirert av hennes mentor Ateeka, og av siste års studier i

Somatic Yoga og Tantsu, men også av hennes mange møter med andre tradisjoner innen

bevegelse og meditasjon. Kristines yoga- og tantsupraksis tar utgangspunkt i NUET -

i å møte det som ER med et ærlig og åpent sinn, sensitivitet, nærhet og aksept.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright Sans Yoga © All Rights Reserved